Electrische Kettingtakels

DONATI DMK SERIE KETTINGTAKELS, VEILIG HIJSEN VAN LASTEN TOT 4.000 kg

De DMK serie electrische kettingtakels komt tegemoet aan de wensen van de internationale markt, wat betekent: een breed scala aan toepassingen, hoge kwaliteit, voldoen aan gestelde eisen en regelgeving, een veilig product en last but not least: een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De DMK takels staan bekend om de kwaliteit van de gebruikte componenten, uitstekende oppervlaktebehandeling en een constante en gecontroleerd kwaliteitssysteem in de vorm van een ISO9001 certificering die alle bedrijfsactiviteiten afdekt en het bovendien mogelijk maakt dat Donati een productrange kan voorstellen die in lijn is met de laatste internationale standaarden.

Kettingtakel stationaire takel DMK TEREX Donati

Donati electrische kettingtakel met oogophanging (stationaire uitvoering)

Robuuste electrische kettingtakel van Donati. Leverbaar in capaciteiten vanaf 100 kg en monofase (230 Volt) en krachstroomuitvoering (380 Volt). Een hoge FEM klassering en de robuuste schuif-ankermotor-techniek, garanderen jarenlang zorgenloos hijsplezier. Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Download specificaties

Download handleiding

TMAN03CG00 - Commercial Catalogue DMK Terex-Donati - english-8

Donati electrische kettingtakel met duwloopkat

Robuuste electrische kettingtakel van Terex | Donati met duwloopkat. Leverbaar in capaciteiten vanaf 100 kg en monofase (230 Volt) en krachstroomuitvoering (380 Volt). De krachtstroomuitvoering is bovendien leverbaar met directe of laagspanningsbesturing (48V). Een hoge FEM klassering en de robuuste schuif-ankermotor-techniek, garanderen jarenlang zorgeloos hijsplezier. Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Download specificaties

Download handleiding

Terex Donati takel

Donati electrische kettingtakel met electrische loopkat

Robuuste electrische kettingtakel van Donati met electrische loopkat. Leverbaar in capaciteiten vanaf 125 kg.  Deze hoogwaardige electrische kettingtakels zijn voorzien van laagspanningsbesturing (48V). Een hoge FEM klassering en de robuuste schuif-ankermotor-techniek, garanderen jarenlang zorgeloos hijsplezier. Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Download specificaties

Download handleiding

Terex Donati

Donati electrische kettingtakel met kortgebouwde loopkat

Robuuste electrische kettingtakel van Donati met kortgebouwde loopkat. Leverbaar in capaciteiten vanaf 125 kg.  Deze hoogwaardige electrische kettingtakels kunnen geleverd worden met kortgebouwde duwloopkat of electrische loopkat. Een hoge FEM klassering en de robuuste schuif-ankermotor-techniek, garanderen jarenlang zorgeloos hijsplezier. Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.
Download specificaties

Download handleiding

klimtakel

Donati electrische kettingtakel in klim- uitvoering.

Robuuste electrische kettingtakel van Donati in klim- uitvoering voor toepassing in bijvoorbeeld theaters. De takel trekt zich omhoog. Leverbaar in capaciteiten vanaf 125 – 2000 kg. Een hoge FEM klassering en de robuuste schuif-ankermotor-techniek, garanderen jarenlang zorgeloos hijsplezier. Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.
Download specificaties