Donati kolomzwenkkraan type H

Donati kolomzwenkkraan Type H

Een robuust type kolomzwenkkraan met schoor aan de bovenzijde van de arm voor optimale stijfheid. De zwenkkranen worden standaard geleverd in de kleur RAL1007 en inclusief stroomtoevoer voor bijvoorbeeld een elektrische kettingtakel. De kwaliteit wordt onderstreept door het feit dat de kranen geleverd worden in houten krat (tegen beschadiging) en met 3 jaar fabrieksgarantie.

Leverbaar in capaciteiten vanaf 125 kg t/m 2.000 kg.
Armlengten vanaf 4 t/m 8 meter.
Kolomhoogte vanaf 3,5 t/m 6 meter*

*Afwijkende uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Optioneel los mee te leveren: vergrote voetplaat voor montage op een bestaande vloer, of instortframe voor montage op een nieuw te storten vloer.

Over Donati

Donati is sinds 1930 actief als fabrikant van ketting- en staaldraadtakels. Sinds de overname van Donati door het toenmalig Mannesmann Dematic concern in 1997, ondergaat Donati een sterke groei. Als marktleider in Italië en met een groeiend exportvolume is Donati hard op weg een speler van naam te worden.

Donati ontwerpt en produceert haar producten in Italië, welke een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kennen. Donati is ISO 9001 – ISO 14001 – OHSAS 18001 gecertificeerd. Donati voldoet ook aan de bepalingen van het Italiaanse Wetsbesluit 231/01 inzake de bestuurlijke verantwoordelijkheid van rechtspersonen en bedrijven (met betrekking tot naleving, en ook de veiligheid en Milieu).

Importeur Donati – Nederland en België

Breamark Engineering B.V. is importeur van Donati voor Nederland & België en tevens totaalleverancier voor professioneel en veilig hijsen. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Donati producten, een dealer bij u in de regio zoekt of een vraag hebt omtrent hijsgereedschappen.

Via telefoon: +31 (0)70 789 5000
Via e-mail: info@breamark.nl